Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Tarvikkeet > Muut tarvikkeet ja työkalut

Muut tarvikkeet ja työkalut

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Pro-Bed 2000 petaussarja

Geelimäinen 2-komponenttinen kuituvahvistettu epoksihartsi aseen petaukseen. Valmista epoksia tulee 2 Oz (55 grammaa). Múkana on myös muottivahaa osien suojaukseen ja muottisavea reikien sulkemiseksi. Käy sekä puu- että komposiittitukeille. Sisältää kaiken tarvittavan, englanninkielinen petausohje mukana.


Lisätiedot
Pro-Bed 2000 petaussarja

29.00 €


Tasco 8MP riistakamera

Tasco 8MP on edullinen riistakamera, jonka pystyttämiseen ja käyttökuntoon konfiguroimiseen ei kulu koko päivää. Asenna paristot ja muistikortti, aseta päivämäärä ja kellonaika ja homma on puuhun tms. kiinnittämistä vaille valmis.

Kameran voi valita tallentamaan joko 1 tai 3 still-kuvaa joka kohteesta tai 10s videopätkän. Sisäänrakennetun näkymättömän LED-salamavalon ansiosta kuvaus toimii myös pimeällä. Tähtäystilassa laite osoittaa kirkkaalla punaisella valolla havainneensa liikettä, jolloin se on helppo suunnata.

Toimii hyvälaatuisilla paristoilla jopa 6 kuukautta. Kuvat tallentuvat SD-muistikortille (max 32 GB) ja niissä näkyy kuvaushetken aika ja päiväys. Laite on kompaktin kokoinen ja huomaamaton. Kiinnitys hihnalla esim. puun runkoon, laitteen pohjassa on myös kiinnitysmahdollisuus kamerajalustaan.


Lisätiedot
Tasco 8MP riistakamera

59.00 €


Impact Sport aktiivikuulosuojain

Impact Sport on kuuleva digitaalinen kuulonsuojain, jonka äänenvoimakkuutta voi säätää portaattomasti. Ympäristöäänien vahvistuksella kuulet eläimet kauempaa. Suojaimet leikkaavat haitallisen melun pois. Suojaimet toimivat kahdella AAA-paristolla (1,5 V) noin 350 tuntia. Automaattinen virrankatkaisu 4 tunnin jälkeen. Suojain voidaan liittää VHF-puhelimeen mukana tulevan kaapelin avulla (3,5 mm uros-uros kaapeli). Paino paristoineen 285 grammaa. Valmistaja Honeywell.


Impact Sport aktiivikuulosuojain

69.00 €


3M™ PELTOR™ ProTac™ Hunter aktiivikuulosuojain

3M™ PELTOR™ ProTac™ Hunter -kuulonsuojain tarjoaa tehokasta kuulonsuojausta metsästäjille ja ampujille. Kuulonsuojaimessa on melutasoon mukautuva toiminto, joka auttaa suojaamaan kuuloa äkilliseltä kovalta melulta ja mahdollistaa samalla ympäristön äänien kuulemisen. Siinä on 3,5 mm:n tuloliitäntä ulkoisten laitteiden äänelle, ääniohjattu valikkojärjestelmä ja automaattinen virrankatkaisutoiminto paristojen säästämiseksi.

Mikäli tarvitset viiveetöntä kuulonsuojausta äkillisiltä meluhuipuilta, käytä 3M™ PELTOR™ ProTac™ Hunter -kuulonsuojainta. Erityisesti metsästäjille suunnattu melutasoon mukautuva kuuleva toiminto auttaa kuulemaan ympäristön äänet, kuten lähestyvät riistaeläimet. Kuulonsuojaimen avulla voit keskustella ryhmäsi muiden jäsenten kanssa selkeästi ja helposti. 3,5 mm:n tuloliitäntä mahdollistaa kaksisuuntaisen radion kytkemisen välitöntä ja huomaamatonta viestintää varten, jotta voit koordinoida liikkeesi. Voit kytkeä kuulonsuojaimeen myös puhelimesi, metsästysradion tai muita erillisiä laitteita. Ääniohjattu valikkojärjestelmä tarkoittaa sitä, että voit navigoida asetuksissa riisumatta kuulonsuojainta, mikä on ihanteellista, kun olet liikkeellä. Automaattinen virrankatkaisutoiminto säästää energiaa katkaisemalla kuulonsuojaimesta virran neljän tunnin käyttämättömyyden jälkeen, ja varoitus ilmoittaa, milloin paristot on vaihdettava. Vihreä kuulonsuojain on päälakisankamallinen, paristojen kesto on jopa 100 tuntia.


Paino paristoineen 303 grammaa.


3M™ PELTOR™ ProTac™ Hunter aktiivikuulosuojain

84.90 €


Latausharjoitus/klikkipatruuna, alumiinia 2 kpl

Harjoituspatruunaa käytetään lataus/laukaisuharjoituksissa. Jousikuormitettu messinkinalli estää nallipiikkivauriot.

Materiaalina alumiini, joka kestää hyvin käytössä. Valitse kaliiperi listalta.


Lisätiedot
Latausharjoitus/klikkipatruuna, alumiinia 2 kpl

alk. 12.50 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

Turvalippu patruunapesään

Turvalipulla osoitetaan että ase on lataamaton. Joillakin radoilla ja kilpailuissa pakollinen varuste, suositellaan myös aseen säilytyksen ajaksi. Voidaan käyttää myös kuivaharjoittelussa estämään iskurivauriot.


Lisätiedot
Turvalippu patruunapesään

alk. 3.00 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

TopShot-suojalasit

Keltaiset suojalasit. Mukana irrotettava kaulahihna.


TopShot-suojalasit

14.00 €


MSA Racers suojalasit + kotelo

Laadukkaat UV-suojatut MSA Racers -suojalasit ammuntaan, harrastuksiin ja työhön. Linssit keltaiset (amber/sightgard). Sangat ja nenätyynyt muotoiltavissa.

Kaupan päälle kova suojakotelo (arvo 7,90).


Lisätiedot
MSA Racers suojalasit + kotelo

19.90 €


Kierresuoja

Teräksestä valmistettu sinistetty kierrresuoja. Pituus 15,5 mm. Suojaa piipunsuun kierrettä kun vaimennin tai suujarru ei ole kiinni.

1/2-28"x.700 on yleisesti AR15-kivääreissä käytetty puolen tuuman kierre. Pienoiskivääreissä sen sijaan on tyypillisesti 1/2-20" UNF -kierre.


Lisätiedot
Kierresuoja

11.90 €


Gun-Plugs -piipunsuoja 10 kpl

Gun-Plugs -piipunsuoja estää lian, lumen ja muiden vierasesineiden pääsemisen piipun sisään. Voit pitää suojaa piipussa myös jahdissa, ammuttaessa ilmanpaine työntää suojan pois jo ennen luotia.

Soveltuu kaliipereille väliltä 7 mm - 9,3 mm, ml. 308 Win ym.

Pakkauksessa 10 muovista tulppaa, kahta eri väriä.

 


Gun-Plugs -piipunsuoja 10 kpl

9.90 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019