Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Tarvikkeet > Muut tarvikkeet ja työkalut

Muut tarvikkeet ja työkalut

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Pro-Bed 2000 petaussarja

Geelimäinen 2-komponenttinen kuituvahvistettu epoksihartsi aseen petaukseen. Valmista epoksia tulee 2 Oz (55 grammaa). Múkana on myös muottivahaa osien suojaukseen ja muottisavea reikien sulkemiseksi. Käy sekä puu- että komposiittitukeille. Sisältää kaiken tarvittavan, englanninkielinen petausohje mukana.


Lisätiedot
Pro-Bed 2000 petaussarja

29.00 €


Tasco 8MP riistakamera

Tasco 8MP on edullinen riistakamera, jonka pystyttämiseen ja käyttökuntoon konfiguroimiseen ei kulu koko päivää. Asenna paristot ja muistikortti, aseta päivämäärä ja kellonaika ja homma on puuhun tms. kiinnittämistä vaille valmis.

Kameran voi valita tallentamaan joko 1 tai 3 still-kuvaa joka kohteesta tai 10s videopätkän. Sisäänrakennetun näkymättömän LED-salamavalon ansiosta kuvaus toimii myös pimeällä. Tähtäystilassa laite osoittaa kirkkaalla punaisella valolla havainneensa liikettä, jolloin se on helppo suunnata.

Toimii hyvälaatuisilla paristoilla jopa 6 kuukautta. Kuvat tallentuvat SD-muistikortille (max 32 GB) ja niissä näkyy kuvaushetken aika ja päiväys. Laite on kompaktin kokoinen ja huomaamaton. Kiinnitys hihnalla esim. puun runkoon, laitteen pohjassa on myös kiinnitysmahdollisuus kamerajalustaan.


Lisätiedot
Tasco 8MP riistakamera

39.00 €
(norm. 69.00 €)


Latausharjoitus/klikkipatruuna, alumiinia 2 kpl

Harjoituspatruunaa käytetään lataus/laukaisuharjoituksissa. Jousikuormitettu messinkinalli estää nallipiikkivauriot.

Materiaalina alumiini, joka kestää hyvin käytössä. Valitse kaliiperi listalta.


Lisätiedot
Latausharjoitus/klikkipatruuna, alumiinia 2 kpl

alk. 12.50 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

Turvalippu patruunapesään

Turvalipulla osoitetaan että ase on lataamaton. Joillakin radoilla ja kilpailuissa pakollinen varuste, suositellaan myös aseen säilytyksen ajaksi. Voidaan käyttää myös kuivaharjoittelussa estämään iskurivauriot.


Lisätiedot
Turvalippu patruunapesään

alk. 3.00 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

Kierresuoja

Teräksestä valmistettu sinistetty kierrresuoja. Pituus 15,5 mm. Suojaa piipunsuun kierrettä kun vaimennin tai suujarru ei ole kiinni.

1/2-28"x.700 on yleisesti AR15-kivääreissä käytetty puolen tuuman kierre. Pienoiskivääreissä sen sijaan on tyypillisesti 1/2-20" UNF -kierre.


Lisätiedot
Kierresuoja

11.90 €


Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019