Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Boyds tukit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Boyds tukkitilaus, varausmaksu

Amerikkalainen BOYDS-tukkitehdas tarjoaa laajan valikoiman sekä laminaatti- että kokopuisia tukkeja. Jokaiseen tukkiin asiakas voi valita haluamansa puun, värin, pintakäsittelyn, perälevyn ja karhennuksen. Lukkopiipun paikka on joko valmiiksi jyrsitty tai työstämätön. Tukkien hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.

Mallivalikoima on hyvin laaja, joten pystymme varastoimaan vain joitakin yleisimpiä tukkiratkaisuja. Kaikki muut ovat saatavana ennakkotilaamalla – tällä kierroksella sitovat ennakkotilaukset toivotaan 31.5. mennessä. Tukit toimitetaan tilaajille kesäkuun lopulla.

Maksu ja toimitus

Tukin hinta muodostuu seuraavasti: Tehtaan sivujen antama dollarihinta vastaa luvultaan euroja ja siihen lisätään toimitusmaksu 120 €. Esimerkiksi tehdashinta 129$ on Suomessa 129€+120€=249€. Tästä summasta tarvitsemme etukäteen varausmaksuna 50 euroa, ja loppuosa maksetaan tukin saavuttua Suomeen.

Tehdessäsi varausta nettikaupassa maksettavaksi loppusummaksi tulee toimituskuluineen 50,00 euroa.

Hinnan loppuosasta lähetämme erillisen laskun, kun tukki on saapunut meille. Toimitus tapahtuu Matkahuollolla ja tukki lähetetään kun maksu on tilillämme.

Mikäli tilaat useamman tukin samalla kerralla, lisätään toimitusmaksu joka tukkiin. Kaksiosaiset tukit (esim. haulikot) tulevat yhdellä toimitusmaksulla per ase.

Tukin valinta

Tehtaan sivuilla voit rakentaa haluamasi tukin. Toimita meille esim. tilauksen lisätietokentässä tai sähköpostilla valitsemasi tukin tiedot. Tietosivuillamme on suomenkielisiä ohjeita Boyds-tukkien valintaan.


Lisätiedot
Boyds tukkitilaus, varausmaksu

45.10 €


Toimitustavat: Matkahuolto, Lähellä-paketti

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019