Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Tarvikkeet > Luodinnopeusmittarit

Luodinnopeusmittarit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

FX True Ballistic Chronograph

UUTUUS

FX True Ballistic Chronograph on doppler-tutkaperiaatteella toimiva luodinnopeusmittari, jonka nopeusalue yltää ilmakiväärin ammuksista lähes kaikkiin ampuma-aseisiin (400 - 4000 fps / 120 - 1200 m/s).

Laite mittaa luodin nopeuden lentoradan aikana eri etäisyyksillä ja määrittää ballistisen kertoimen (G1/G7). Lisäksi saadaan tieto, millä etäisyydellä ammus hidastuu aliääniseksi.

Tutkaperiaate ei kaipaa valoportteja ja on tunteeton sääolosuhteille. Laitteessa on oma näyttö ja käyttöliittymä, lisäksi se voidaan liittää Bluetoothilla älypuhelimeen. Laitteen voi pystyttää suojakantensa avulla pöydälle, erillisiä jalustoja ei tarvita.

Sisäinen akku, ei ulkoisia virtalähteitä tai kaapeleita eikä mikrofoneja.

 


Lisätiedot
FX True Ballistic Chronograph

795.00 €


Luodinnopeusmittari FX Pocket Chronograph V2

Uusi V2-malli - pienempi koko ja sisäinen akku.

FX Pocket Chronograph on uudentyyppinen doppler-tutkatoiminen luodinnopeusmittari. Mittaa kaikenlaiset projektiilit nopeusalueen rajoissa. Käyttö tapahtuu erittäin monipuolisen älypuhelinsovelluksen kautta. Ei valaistuksen tai varjostimien kanssa pelaamista, sijoita vain nopeusmittari ohjeiden mukaisella tavalla piipun etu-/alapuolelle.

Nimensä mukaisesti mahtuu taskuun! Ei roikkuvia johtoja tai muuta irtohässäkkää. Puhelinsovelluksessa äänisyntetisaattori, joka haluttaessa lukee mittaustuloksen ääneen.

  • Toimintaperiaate: Doppler-tutka
  • Liitäntä: Bluetooth
  • Paino: 78 g
  • Mitat: 50 x 39 x 60 mm
  • Mittausalue: 91 - 381 m/s (300 - 1250 fps)
  • Virtalähde: sisäinen Li-ion -akku
  • Latausportti: USB-C (kaapeli tai laturi ei kuulu toimitukseen)
  • Kiinnitys: Picatinny-kiskoon tai esim. kumilenkeillä piippuun mukana tulevalla kiinnikkeellä (V2-mallissa ei ole kamerajalustakiinnitystä)
  • Puhelinsovellus: iOS / Android

 


Lisätiedot
Luodinnopeusmittari FX Pocket Chronograph V2

215.00 €


FX Pocket Chronograph -mittarin näyttö

Tämä FX Pocket Chronograph -luodinnopeusmittariin Bluetooth-yhteydellä kytkeytyvä näyttö voidaan asentaa esimerkiksi Impactiin kiikarin okulaarin alle tai Maverickin kyljessä olevaan varustekiskoon.

Laite näyttää viimeisimmän laukauksen nopeuden ja laskee laukaukset. Lisäksi näet mittarin paristojen tilan. Sekä näyttö että matkapuhelinsovellus voivat olla yhtä aikaa yhdistettynä mittariin.

Selvyydeksi: laite EI TOIMI yksinään, vaan ainoastaan yhdistettynä FX Pocket Chronographiin.


Lisätiedot
FX Pocket Chronograph -mittarin näyttö

179.00 €


FX-luodinnopeusmittarin (V1) jalustakiinnike

FX Pocket Chronograph -luodinnopeusmittarin pohjalevy, jossa on kierre normaalille kamerajalustalle. Vaihdetaan uudempien V1-mittarien mukana toimitettavan piippukiinnikeen tilalle. Ei käy uuteen V2-malliin.


 

9.50 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019