Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Tarvikkeet > Loukut, kaaveet, pillit

Loukut, kaaveet, pillit

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Pyypilli

Hyvä-ääninen pyypilli. Valmistettu muovista, ei jäädy kuten metalliset. Kaulanaru mukana. Suosittelemme.


Pyypilli

9.90 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

Nordik Roe -kaurispilli

Nordik Roe on hyvä-ääninen ja monipuolinen kaurispilli metsäkauriiden houkutteluun. Pillillä voi jäljitellä naaraskauriin ja vasan kontakti- ja kutsuääntelyä sekä naaraan kiimaääntelyä.

Äänenvoimakkuutta voi säätää peittämällä sormireiän, ja kumirengasta siirtämällä voi vaihtaa äänen.


Lisätiedot
Nordik Roe -kaurispilli

29.00 €


Kaavepussi

Kätevä tapa siirtää kuvat pitkänkin matkan päähän. Verkkosäkki jossa on tukevat olkahihnat. Mitat 125x75 cm, noin 24 sorsan kuvalle. Voimme suositella.


Kaavepussi

14.90 €


Riiputuspussi

Riiputuspussissa voit mureuttaa linnut, jänikset, kauriit, peurat ja isoimmassa mallissa jopa hirven vasan ilman että kärpäset pääsevät munimaan lihaan. Pussit on valmistettu tiheästä verkkokankaasta ja niitä helppo käyttää ja kuljettaa mukana.


Riiputuspussi

alk. 9.00 €


Kyyhkynen, kuori

Kuoret on helppo latoa päällekkäin jolloin suurienkin kaavemäärien kuljetus onnistuu repussa. Kuoren voi asettaa kahteen eri asentoon maakiilalla.
Pituus 42 cm.


Kyyhkynen, kuori

3.90 €


Quick Draw valkohäntäpeurahajuste

Quick Draw -hajusteella voit tehdä peurapukille houkutusjälkiä tai pysäyttää sen kulkupaikalla. Toimii parhaiten syyskuulta marraskuulle.


Quick Draw valkohäntäpeurahajuste

14.90 €


Mystic Mink loukkuhajuste

Mystic Mink -hajuste houkuttelee tehokkaasti minkkejä rautoihin ja loukkuihin. Hajuste toimii pitkään eikä se pilaannu kuten kala- ja lihasyötit.


Mystic Mink loukkuhajuste

12.90 €


Gray Ambush loukkuhajuste

Gray Ambush -hajuste houkuttelee tehokkaasti supikoiria, kettuja ja kissoja loukkuihin. Hajuste toimii pitkään eikä se pilaannu kuten kala- ja lihasyötit.


Gray Ambush loukkuhajuste

12.90 €


Indian Red loukkuhajuste

Indian Red -hajuste houkuttelee tehokkaasti kettuja, supeja, mäyriä ja muita petoeläimiä loukkuihin. Hajuste toimii pitkään eikä se pilaannu kuten kala- ja lihasyötit.

Kokeilimme hajustetta laittamalla sitä maahan uudelle loukkupaikalle noin teelusikallisen verran kerran viikossa. Heti ensimmäisellä viikolla tallentui riistakameraan paikkaa tonkivat supit, kettu, kissa ja mäyrä. Hämmästyttävä teho.


Indian Red loukkuhajuste

12.90 €


Cattagious loukkuhajuste

Cattagious-hajuste houkuttelee tehokkaasti isoja kissoja. Hajuste toimii pitkään eikä se pilaannu kuten kala- ja lihasyötit.


Cattagious loukkuhajuste

12.90 €


Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019