Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Jälleenlataus > Lee-latausvälineet > Lee-puristimet ja varusteet

Lee Breech Lock Challenger Kit with Value Trim lataussarja

249.00 €

Valm. koodi: 90030
Tuotekoodi: 734307900304

Varastossa: on

Lee Breech Lock Challenger Kit with Value Trim lataussarja

Tämä lataussarja sisältää tarvittavat laitteet kiväärin- ja pistoolinpatruunoiden jälleenlataukseen, paitsi latausholkit ja hylsynpitimen.

Sarjassa on latausholkkien pikalukitus, jolloin holkkeja ei tarvitse säätää joka kerta eri työvaiheiden välillä. Sarjaan sopivat yleisimmät latausholkit; Lee, Lyman, RCBS, Hornady jne.

Sarja sisältää täydellisen ruudinmittaus ja -annostelujärjestelmän: Perfect Powder Measure -ruutiannostelijan ja Lee Safety Scale -vaa'an, jonka puomi on magneettisesti vaimennettu. Breech Lock latauspuristimen, ruutisuppilon ja lataustietotaulukot. Mukana yksi kappale pikalukitusholkkeja.

Hylsyjen huoltoa varten sarjassa on hylsynsuun viistäjä, nallitaskun puhdistin (iso/pieni nalli), hylsyjen voiteluaine ja trimmerin terä (lisäksi tarvitset kaliiperikohtaisen trimmeripilotin). "...with Value Trim" -lataussarjassa on mukana myös vaihtoehtoinen hylsytrimmeri, Value Quick Trim.

Hylsyjen nallitus tapahtuu käsinallittimella, jolla voit nallittaa isot ja pienet nallit. Paketissa on mukana yleisimmät hylsynpitimet nallitinta varten (2, 4, 19 - esim. 222/223, 308, 9 mm Luger). Voit nallittaa myös puristimella, nallituskiikut isoille ja pienille nalleille kuuluvat pakettiin.

Sarjassa on mukana suomenkielinen jälleenlatausopas. Takuu 2 vuotta.

Kuvassa puristimen alla näkyvä pikakiinnityslevy on lisävaruste. Puristimen voi myös ruuvata suoraan pöytään.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019