Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Jälleenlatausvälineet > Lee-latausvälineet

Lee Value Quick Trim -hylsytrimmeri

18.00 €

Valm. koodi: 90386
Tuotekoodi: 734307903862

Varastossa: 2

Lee Value Quick Trim -hylsytrimmeri

Leen uusi kätevä hylsytrimmeri kiinnitetään puristimeen. Trimmerillä lyhennät hylsyt asetettuun pituuteen muutamalla kammen pyöräytyksellä. Hylsy kiinnittyy normaaliin puristimen hylsynpitimeen, joten hylsyn vaihto käy nopeasti. Hienosäädettävissä 0,001" portain.

Lisäksi tarvitaan kaliiperikohtainen trimmausholkki.

Value Trim -trimmerissä ei ole hylsynsuun viistinteriä, vaan se ainoastaan lyhentää hylsyn. Tämä trimmeri toimitetaan uusien Lee-lataussarjojen mukana.

Pikaohje (ks. kuvat ja yksityiskohdat trimmerin mukana tulevasta vihkosesta):

  1. Musta muovirengas hienosäätää lyhennyspituuden maksimipituuden ja -0,006" lyhyemmän välillä. Kukin naksaus on noin 0,001".
  2. Aseta oikea hylsynpidin puristimeen ja aseta muovinen lastunkeräin hylsynpitimen ympärille.
  3. Kiväärikaliiperien trimmausholkeissa on lukkorengas. Kierrä se kierteiden loppuun saakka. Kierrä holkki kokonaan puristimeen ja kiristä sormin. Pistoolikaliiperien holkeissa on kiinteä pysäytysrengas.
  4. Työnnä trimmeri asennettuun trimmausholkkiin (jos kaliiperin hylsy on lyhyempi kuin n. 32 mm, poista trimmeristä metallinen väliholkki vetämällä). Älä pyöritä trimmeriä ilman hylsyä, koska se saattaa vahingoittaa viistinteriä.
  5. Aseta supistettu hylsy hylsynpitimeen ja nosta se puristimella holkkiin. Paina kevyesti trimmauksen aikana. Kivääriholkeissa on sisällä O-rengas, joka estää hylsyä pyörimästä. Se kannattaa voidella aika ajoin, yleensä hylsyihin jäänyt supistusrasva riittää.
  6. Kierrä trimmerin kammesta, kunnes tunnet ettei se enää leikkaa (yleensä vähintään viisi kierrosta). Poista ja tarkista hylsy, kaada lastut sen sisältä pois.
  7. Ota tavaksi pyyhkäistä jokaisen trimmauksen jälkeen hylsynpitimen yläpinta puhtaaksi mahdollisista lastuista ja roskista. Mikäli hylsynpitimen yläpinnalle jää lastuja, hylsy jää trimmattaessa liian pitkäksi.
Lee Value Quick Trim -hylsytrimmeri
Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019