Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Jälleenlataus > Lee-latausvälineet > Lee-hylsynhuolto

Lee Ram Swage nallitaskun oikaisija

59.00 €

Valm. koodi: 91617
Tuotekoodi: 734307916176

Varastossa: on

Lee Ram Swage nallitaskun oikaisija

Lee Ram Swage on puristimeen kiinnitettävä nallitaskun oikaisuväline, jolla saat palautettua nallitaskun reunan muodon. Tämä on välttämätöntä esimerkiksi sotilaspatruunan niipatun (krimpatun) nallin jäljiltä. Nallitaskun oikaiseminen parantaa myös progressiivisen puristimen nallitusvaiheen toimintavarmuutta.

Laitteessa on hylsynohjausholkki ja hylsynpitimen paikalle kiinnitettävä kovametallinen kara, joka painuu nallitaskuun suoristaen ja tasoittaen sen. Mukana erilliset karat isolle ja pienelle nallille.

Älä käytä Berdan-hylsyille.

Pikaohje:

  1. Kiinnitä joko pieni tai iso nallikara puristimen hylsynpitimen paikalle. Pienen nallin kara on päästään pyöreämpi ja vähemmän ulkoneva.

  2. Aseta nalliton hylsy karan päälle ja nosta puristimen kara yläasentoonsa (kampi alas).

  3. A) Ruuvaa hylsynohjainholkkia sisään puristimeen jäykkään stoppiin asti (hylsy on silloin lähes kokonaan holkin sisällä). Nosta puristimen kampi ja ruuvaa holkkia vielä 1/4-kierros sisään päin.

    B) Paina kammella hylsy holkkiin loppuun asti, nosta kampi ylös ja poista hylsy.

    Koeta nallilla lähteekö se vaivatta "alkuun" nallitaskuun. Mikäli ei, kiristä holkkia vielä 1/4-kierros lisää ja yritä uudelleen. Toista, kunnes muokkaus on riittävä.

    C) Kiristä holkin lukkorengas jotta asetus säilyy, ja käsittele loput hylsyt.

Älä kiristä holkkia liikaa, jotta nallitaskusta ei tule väljä.

 

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019