Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Jälleenlataus > Lee-latausvälineet

Lee Deluxe Power Quick Trim -hylsytrimmeri

29.00 €

Valm. koodi: 90670
Tuotekoodi: 734307906702

Varastossa: on

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

Lee Deluxe Power Quick Trim -hylsytrimmeri

Leen uusi kätevä hylsytrimmeri kiinnitetään puristimeen. Trimmerillä lyhennät hylsyt asetettuun pituuteen hetkessä. Hylsy kiinnittyy normaaliin puristimen hylsynpitimeen, joten hylsyn vaihto käy nopeasti. Hienosäädettävissä 0,001" portain.

Lisäksi tarvitaan kaliiperikohtainen trimmausholkki.

Deluxe -trimmerissä on lisäksi terät, jotka viistävät hylsynsuun valmiiksi lyhennyksen yhteydessä.

Power Quick Trim -hylsytrimmerissä ei ole käsikampea, vaan akselia pyöritetään akkuporakoneella. Älä käytä korkeanopeuksista tavallista porakonetta.

Pikaohje (ks. kuvat ja yksityiskohdat trimmerin pakkauksesta):

  1. Jos kaliiperisi hylsy on pitempi kuin 1,25" (n. 32 mm), jätä teräksinen väliholkki leikkuriosan ympärille. Lyhyemmillä hylsyillä vedä se pois.
  2. Musta muovirengas hienosäätää lyhennyspituuden. Jos käännät sen teräpuolelta katsottuna myötäpäivään loppuun asti, hylsy jää maksimipituuteensa. Kukin naksaus vastapäivään lyhentää hylsyä noin 0,001" enemmän. Naksuja on 10 kpl.
  3. Aseta oikea hylsynpidin puristimeen ja aseta muovinen lastunkeräin hylsynpitimen ympärille.
  4. Kiväärikaliiperien trimmausholkeissa on lukkorengas. Kierrä se kierteiden loppuun saakka. Kierrä holkki kokonaan puristimeen ja kiristä sormin. Pistoolikaliiperien holkeissa on kiinteä pysäytysrengas.
  5. Kiristä trimmerin akseli porakoneen istukkaan. Työnnä trimmeri asennettuun trimmausholkkiin. Aseta supistettu hylsy hylsynpitimeen ja nosta se puristimella holkkiin. Paina kevyesti trimmauksen aikana. Kivääriholkeissa on sisällä O-rengas, joka estää hylsyä pyörimästä. Se kannattaa voidella aika ajoin, yleensä hylsyihin jäänyt supistusrasva riittää.
  6. Pyöritä trimmeriä maltillisella nopeudella myötäpäivään ("kiinni"), kunnes tunnet että terät eivät enää leikkaa. Poista ja tarkista hylsy, kaada lastut sen sisältä pois.
  7. Ota tavaksi pyyhkäistä jokaisen trimmauksen jälkeen hylsynpitimen yläpinta puhtaaksi mahdollisista lastuista ja roskista. Mikäli hylsynpitimen yläpinnalle jää lastuja, hylsy jää trimmattaessa liian pitkäksi.
Lee Deluxe Power Quick Trim -hylsytrimmeri Lee Deluxe Power Quick Trim -hylsytrimmeri
Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019