Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Optiikka > Kiikarinjalat > UTG

UTG kiskoadapteri 11 mm -> Picatinny (pitkä malli)

35.90 €

Valm. koodi: MNT-DTW145
Tuotekoodi: 4717385551633

Varastossa: on

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

UTG kiskoadapteri 11 mm -> Picatinny (pitkä malli)

Tällä kiskoadapterilla saat asennettua 11 mm kiskolla varustettuun aseeseen Weaver/Picatinny -kiinnitteisen tähtäinlaitteen.

Luja ja hyvin viimeistelty alumiininen rakenne.

 • Kolme säädettävää/irrotettavaa rekyylitappia
 • 11 mm kiskon pituus 75 mm
 • Korottaa kiskoa n. 14 mm
 • Weaver/Picatinny-kiskon pituus 145 mm, 14 uraa
 • Sopii sekä tasa- että kuperapintaisiin 11 mm kiskoihin
 • Paino 75 g
 • Toispuoleisen muotoilun ja kolmen rekyylitapin ansiosta paljon asennusvaihtoehtoja pituussuunnassa

Ovelan rakenteen ansiosta kiskoa on mahdollista "levittää", joten se istuu myös hieman normaalia leveämpiin 11 mm kiskoihin. Kiskossa on tätä varten erikseen ruuvit, jotka poistetaan ennen lopullista asennusta. Varmista kiskon soveltuvuus käyttöösi muilta osin, ennen kuin levität sitä - levitetyllä kiskolla ei ole palautusoikeutta.

Asennusohje (ks. kuvat adapterin pakkauksessa olevasta englanninkielisestä ohjeesta):

 1. Adapterikisko voidaan asentaa aseeseen kummin päin hyvänsä. Aloita säätämällä kaikki ruuvit siten, että isot (4 mm) laajennusruuvit ovat pohjaan asti kierrettyinä.
 2. Tarkista adapterikiskon istuvuus aseeseen (kierrä tarvittaessa rekyylitappeja sen verran auki, että ne eivät ole tiellä). Jos kisko sopii paikalleen ilman levennystarvetta, ohita seuraava vaihe ja hyppää kohtaan 4.
 3. Kiskoa levitetään kiristämällä tasaisesti neljää pitempää 3 mm ruuvia. Kierrä kutakin ruuvia puoli kierrosta kerrallaan kunnes adapterikisko mahtuu paikalleen ja istuu hyvin. Älä kiristä liikaa äläkä käytä sähkötyökaluja.
 4. Poista sekä 3 mm että 4 mm ruuvit adapterikiskosta. Anna adapterikiskon olla paikallaan aseessa.
 5. Jos aseessa on koloja tai uria rekyylitapeille, kohdista yksi tai useampi rekyylitapeista niiden kohdalle. Älä vielä kiristä rekyylitappeja loppuun asti.
 6. Asenna neljä pitkää ruuvia (3 mm) paikalleen kiskoon, tällä kertaa eri puolelta kuin millä ne alun perin olivat. Ruuvin kannat tulevat siis adapterikiskon syvennyksiin. Kiristä ne tasaisesti ja huolellisesti, ei liian kireälle.
 7. Kiristä rekyylitapit: mikäli tappi on aseessa sille tarkoitetun uran tai kolon kohdalla, kiristä hieman enemmän. Kiristä muita tappeja sen verran että ne pysyvät paikallaan.
 8. Asennus on valmis.
Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019