Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Luodit ja hylsyt > Luodit > Woodleigh
Woodleigh

Australialaiset premium-luokan luodit kaikkeen jahtiin. Woodleigh-luotien lyijysydän on kiinnitetty juottamalla tompakkivaippaan (Weldcore-tekniikka) joka takaa hallitun laajenemisen ja korkean jäämäpainon. Useat patruunatehtaat käyttävät premium-luokan patruunoihinsa Woodleigh-luoteja, mm. Federal, Kynoch ja Norma.

ROUND NOSE (RN) - Pyöreäpäinen luoti on parhaillaan peitteisessä maastossa.
FLAT NOSE (FN) - Kuten RN, mutta luodin kärki on muotoiltu tylpäksi. Soveltuu erityisesti putkimakasiinillisiin aseisiin, koska tylppä luoti ei vahingoita tai sytytä edessään olevan patruunan nallia.
PROTECTED POINT (PP) - Luodin pään muotoilun ansiosta luoti ei vahingoitu lippaassa rekyylin vaikutuksesta. Hyvä ballistinen kerroin. Laajenee hallitusti osumassa ja jättää yleensä yli 95% jäämäpainon.
FULL METAL JACKET (FMJ) - Vaarallisen suurriistan metsästykseen tarkoitettu ns. solid-luoti, jonka vaippa on vedetty erityislujasta teräksestä. Markkinoiden vahvin solid-luoti!
HYDROSTATICALLY STABILICED (HYDRO) - Woodleigh'n uusi hydrostaattisesti stabiloitu suurriistaluoti, joka on valmistettu umpimessingistä. Tekee hyvän ja suoran haavakanavan aiheuttaen massiivisen verenvuodon.
SUOSITELTU OSUMANOPEUS - Jokaisessa luotipaketissa on suositeltu nopeusalue, jossa luoti laajenee hallitusti ja jäämäpaino on lähes 100 %. Tulokset on saatu laajoissa kenttäkokeissa erilaiseen riistaan.

6 - 9,3 mm | 375 - 700 | Hydro/FMJ/VLD

Valitse alikategoria.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019