Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Ruutiaseet ja osat > Haulikot

Haulikko Benelli 828U Silver Magnum 12/76

2790.00 €


Varastossa: on
Toimitustavat: Matkahuolto, Lähellä-paketti

Haulikko Benelli 828U Silver Magnum 12/76

Benelli 828U Silver Magnum 28" on innovatiivinen päällekkäispiippuinen haulikko interchoke -piipulla. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista vaihtosupistajaa. 828U Silver -mallissa on ergalista valmistettu kirkas lukkorunko. Aseessa on 3 Super -luokan öljykäsitellyt pähkinäpuutukit. Kovakromatut piiput on kylmäkäsitelty Crio-menetelmällä.

Progressive Comfort -tukki vähentää rekyylituntumaa, piipunnousua ja tekee uudelleen kohdistamisesta helpompaa. Polyuretaanista valmistetut perälevy ja poskipakka ovat vaihdettavat. Perälevystä on olemassa pidempi vaihtoehto, jonka avulla aseen normaalin (375 mm) vetopituuden saa kasvatettua 385 mm:iin.

Takatukin pudotus ja sivuvääryys ovat säädettävissä vaihtamalla mukana toimitettavia säätöpaloja tukin ja lukkorungon välissä. Saatö onnistuu myös vasenkätisille ampujille soveltuvaksi.

Pudotusvaihtoehdot ovat 42,5 / 45 / 47,5 / 50 / 52,5 / 55 (tehdasasetus) / 57,5 / 60 / 62,5 / 65 mm.

Sivuvääryysvaihtoehdot ovat 6 mm vasen / 3 mm vasen / 3mm oikea  / 6 mm oikea (tehdasasetus).

 

Varmistin ja piipunvalitsin Aseen varmistin sijaitsee aseen kaulalla. Toimitettaessa varmistin on manuaalinen, mutta se on muutettavissa automaattiseksi mukana toimitettavilla osilla.

Laukaisukoneisto Aseessa on irroitettava laukaisukoneisto.

Ejektorit Aseessa on impulssista aktivoituvat ejektorit. Impulssista aktivoituvien ejektorien ansiosta aseessa ei ole mekaanista yhteyttä laukaisukoneiston ja etutukin kesken.

Lock Plate Benellin patentoima lukitussysteemi. Yksinkertainen mutta nerokas suunnittelu takaa vahvan, luotettavan lukituksen eliminoiden lukkorunkoon kohdistuvan rasituksen. Benellin O&U lukitusmekanismi on erityisen kestävä.

Kylmäkäsitellyt piiput Aseessa on valikoidut Power Bore -piiput. Vakiotoimitukseen kuuluu viisi sisäpuolista supistajaa:

  • M / IC / C (teräshaulikelpoiset)
  • F / IM (vain lyijyhaulit)

Hiilikuitukisko Aseessa on 7mm leveä vaihdettava hiilikuitukisko. Etujyvä on pieni punainen kuitujyvä.

  • Kaliperi 12/76
  • Paino: 2,980 kg (28” piipulla)
  • Kokonaispituus: 115 cm (28" - 71cm piipulla ja vakioperälevyllä)

Ase toimitetaan laadukkaassa muovisessa salkussa, jossa mukana työkalu supistajien vaihtoon ja kierrehuoltoon, liipaisinkoneiston irrotusavain ja suomenkielinen käyttöohje.

Takuu rekisteröitymällä 10 vuotta (ei koske puuosia).

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019