Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Ilma- ja PCP-aseet > Ilma-aseiden täyttö

Suurpainekompressori Hill EC-3000 EVO

1190.00 €


Varastossa: on
Toimitustavat: Matkahuolto, Lähellä-paketti

Suurpainekompressori Hill EC-3000 EVO

Päivitetty EC-3000 EVO -malli!

Hill-kompressorilla tyypillisen PCP-kiväärin täyttö tyhjästä alkaen tapahtuu muutamassa minuutissa - vrt. halvat 230/12V kompressorit, joissa vastaava täyttö voi viedä puoli tuntia.

Hill EC-3000 on korkealaatuinen, kompakti ja hiljainen paineilmakompressori sekä paineilmasäiliöiden että paineilma-aseiden suoraan täyttöön. Lähtöletkussa naaraspuolinen Foster-liitin, joka sopii suoraan useisiin ilma-aseisiin.

EVO-mallissa on uusittu elektroniikka ja digitaalisen painemittarin lisäksi myös analoginen mittari. Automaattinen paineenvapautus moottorin pysähtyessä esimerkiksi jäähdytystauolle poistaa kosteutta lähtöilmasta ja vähentää rasitusta kompressorin käynnistyessä uudelleen.

Kompressorissa on digitaalinen säätö ja automaattipysäytys halutussa paineessa. Kompressori tauottaa toimintaansa automaattisesti lämpötilan noustessa liian ylös.

Käyttöönottoon tarvittavat kampikammioöljy (50 ml) ja silikoniöljy toimitetaan mukana.

  • Täyttöpainealue 50-310 bar
  • Paino n. 25 kg
  • Mitat P 47 x L 23 x K 38 cm
  • Äänitaso vain 75 dB
  • Virransyöttö 230 VAC, verkkokaapeli toimitetaan mukana
  • Käyttölämpötila +5 - +75 °C
  • Ilmantuotto n. 15-20 l/min

Täysin tyhjiä yli 4 L säiliöitä ei suositella täytettäväksi "yhdellä ajolla". Suuria säiliöitä täytettäessä kompressorin jäähdytystauot vähentävät keskimääräistä ilmantuottoa.

Käyttö- ja turvallisuusohjeita ehdottomasti noudatettava. Ei saa käyttää hengitysilmasäiliöiden täyttöön.

Käytä ainoastaan Hillin hyväksymiä kampikammio- ja silikoniöljyjä. Eri öljyjä ei saa sekoittaa. Kampikammion öljynvaihtoväli 50 käyttötuntia (vähintään kerran vuodessa).

Linkki käyttöohjeeseen tämän sivun lopussa.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019