Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Ilma- ja PCP-aseet > FX aseet

FX Panthera 700 paineilmakivääri

1950.00 €


Varastossa: on
Toimitustavat: Matkahuolto, Lähellä-paketti

FX Panthera 700 paineilmakivääri

Huippu-uutuus!

Uusi FX Panthera on erityisesti slugeilla tapahtuvaan pitkän matkan tarkkuusammuntaan kehitetty malli. Uudentyyppinen venttiilikoneisto ja hyvin suurikokoinen, piipun ympärille sijoitettu plenum tuottavat riittävän ilmavirtauksen pienoiskivääriin verrattaviin ominaisuuksiin ja erinomaiseen tarkkuuteen.

Nopeatoiminen venttiili ja suoraan taakse suuntautuva rekyyli tekevät ampumisesta helppoa, ase on vähemmän herkkä oikealle pidolle. Takatukin alle sijoitettu 300 cc ilmasäiliö riittää jopa 90 laukaukseen vielä suurillakin tehoilla (kaliiperi .22). Uudentyyppinen Side Shot -lipas toimii jopa 13 mm pituisilla ammuksilla.

Pantherassa on Impact-tyyppinen Quick Tune -tehonsäätö ja nopeakäyttöinen sivuvipuviritys. Panthera 700 -mallissa on nimensä mukaisesti 700 mm pituinen, slugeille optimoitu Superior Heavy STX-piippu (rihlannousu 1:16").

Piipun alla pitkä M-LOK- ja ARCA-kiinnityksille tarkoitettu varustekisko. Kiikarikisko Picatinny. Säädettävä, molemmilta puolilta ampuville soveltuva takatukki.

Toimitukseen kuuluu ase, tilava kova laukku muoto-upotuksin, täyttöliitin ja yksi lipas.

Lipas nousee kiskon pinnasta lähes 15 mm. Yleensä tarvitaan korkeat kiikarinjalat.

Tekniset tiedot ja varustetiedot tarkentuvat.  

Lisätietoja FX Airgunsin sivuilla.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019