Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Ilma- ja PCP-aseet > FX tarvikkeet ja varaosat

FX Impact Tensioned Super-Sniper piippusarja

415.00 €


Varastossa: on

FX Impact Tensioned Super-Sniper piippusarja

FX Impact Tensioned barrel kit ("esijännitetty piippusarja") on tarkoitettu painavien slugien ampumiseen suurilla tehoilla. Normaalin vaimenninvaipan tilalla on erittäin jäykkä hiilikuituputki, jonka suumutteri kiristää paikalleen. Lopputulos on suurilla tehoilla ammuttaessa vähemmän ja hallitummin värähtelevä piippu. Pellettien ampumiseen pingotettu piippu ei juuri tuo lisähyötyjä.

Super-Sniper -piippusarjoissa on valmiina painavammille ammuksille soveltuva Superior Heavy -tyyppinen sisäpiippu (liner).

Mukana tulee aseen rungon päähän tarvittava ruuvikiristeinen ohjainholkki (uusimmissa M3-aseissa yleensä on se jo valmiina). Suumutterissa vaimenninkierre 1/2-20" (9 mm piipussa M18x1), johon voi kiertää lisävaimentimen (ei tule piippusarjan mukana).

Huom. 800 mm piippu kiinnitettynä ase ei mahdu alkuperäiseen lyhyeen laukkuun, jollainen on toimitettu kaikkien 4,5 mm - 7,62 mm aseiden mukana.

Paketissa varsinainen piippu linereineen, ulkopuolinen hiilikuituputki ja sen suumutteri, aseen rungon pään kiristettävä ohjainholkki ja luodintyönnin.

Kiristettävän ohjainholkin vaihtaminen aseeseen vaatii jonkin verran ruuvailua ja näppäryyttä. Ohjevideo:

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019