Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Ilma- ja PCP-aseet > FX tarvikkeet ja varaosat

Power Plenum kit 720 FX Impact

155.00 €

Valm. koodi: 20603

Varastossa: 2

Power Plenum kit 720 FX Impact

Loppuvuodesta 2019 FX Airguns julkaisi Impact Mk.2 -aseista "Power Plenum" -version, jossa on huomattavasti suurempi regulaattorin jälkeisen ilmatilan (plenum) tilavuus. Hyötyinä on suurempi maksimiteho varsinkin isommilla kaliipereilla, sekä mahdollisuus käyttää selvästi pienempää regulaattoripainetta saman tehon saavuttamiseksi. Tästä seuraa suurempi laukausmäärä per täyttö sekä vähäisempi regulaattorin ja venttiilikoneiston rasittuminen. Uusittu venttiilin säätömekanismi antaa myös tasaisemman lähtönopeuden.

Myöhemmin julkaistiin vielä suuremmalla 72 cc plenumilla varustettu versio (tässä).1

Tämä päivityssarja sisältää uuden plenumin, uuden laukaisuventtiilin, päivitetyn iskurin jousineen, venttiilin stopparimekanismin ja näihin liittyvät tiivisteet. Sarja on asennettavissa kaikkiin Impact-versioihin aivan ensimmäisistä alkaen.

HUOM ei sisällä uusimman version Power Blockia.

Asennusta varten ase on purettava varsin pitkälle. Työ vaatii kokemusta ja jonkin verran erikoistyökaluja. Asennustyö onnistuu myös meillä ja kokonaishinta osineen on n. 230 euroa, mikäli työn aikana ei aseessa ilmene muuta korjattavaa tai huollettavaa.

Power Plenum kit 720 FX Impact
Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019