Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Ilma- ja PCP-aseet > FX tarvikkeet ja varaosat

FX Ilmasäiliön venttiili, high performance

29.00 €

Valm. koodi: 7070

Varastossa: on

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.

FX Ilmasäiliön venttiili, high performance

Ilmasäiliön täyttöpään takaiskuventtiili. Uusi, kestävämpi malli. Korvaa alkuperäisen venttiilin kaikki liikkuvat osat (toisessa kuvassa venttiili asennettuna - säiliön pääty ei kuulu toimitukseen).

Mikäli FX-ase vuotaa täyttöaukosta, yleisin vika on täyttöventtiilin vaurioitunut O-rengas tai roska venttiilissä.

Venttiili vaihdetaan irrottamalla säiliön täyttöpääty, ja purkamalla sen sisäpuolelta löytyvä venttiilimekanismi. Irrota päädyn sisäpuolella oleva messinkimutteri, ja poista sen alta löytyvät jousi ja venttiilikara. Puhdista venttiilirunko sisältä esim. vanupuikolla. Aseta musta muovinen tiivisterengas päädyn sisään, ja kierrä uusi venttiili sen päälle. Kiristä 5 mm kuusiokoloavaimella (melko tiukalle, mutta ei kuitenkaan loppuun asti - muovitiiviste ei jousta takaisinpäin).

Työn alkaessa aseen on oltava täysin paineeton! Älä tee itse, ellet ole varma mitä teet - takuu ei kata aseen sisäisiin osiin kajoamista! Pane merkille osien järjestys ja asento jo purkaessasi.

Paineettomasta aseesta säiliön pääty irtoaa yleensä säädyllisellä voimalla kääntämällä täyttöaukosta sopivalla tangolla. Aukkoa ei saa naarmuttaa! Useimmiten tarvitaan toinen pari käsiä pitämään säiliöstä kiinni, jotta se ei kierry mukana ja irtoa aseen rungosta. Älä purista piipusta.

Tämä venttiili käy kaikkiin Mk.I -täyttöventtiilillä varustettuihin FX-aseisiin paitsi malleihin FX2000 ja Revolution.

FX Ilmasäiliön venttiili, high performance FX Ilmasäiliön venttiili, high performance
Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019