Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Asekaapit ja turvakaapit

Turvakaappi TK 7

395.00 €

Valm. koodi: SG-S1-150SK

Varastossa: on
Toimitustavat: Rekkarahti

Turvakaappi TK 7

Ampuma-aseet tulee säilyttää turvallisesti. Asekaapiksi ei kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 7 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty aselain mukainen turvakaappi.

TK 7 kaapissa on säilytystilaa 5-7 pitkälle aseelle. Kaapin ulkokorkeus on 149 cm, leveys 36 cm ja syvyys 30 cm. Sisäkorkeus asetukien kohdalla on 127 cm. Oven kummallakin puolella on täysikorkea tila yhdelle aseelle. Kaapin paino on 107 kg.

Kaapissa on erillinen lukittava ylälokero, jossa voi säilyttää esim. käsiaseita, patruunoita tai asiakirjoja. Ylälokerolle on erillinen avain, joten kaapissa voi säilyttää eritasoisten luvanhaltijoiden aseita (pistooli vs. haulikko). Ovessa 3 hyllyä, 4 puhdistuspuikon/-narun pidikettä ja takaseinällä pehmustetut asepidikkeet. Ovessa Wittkopp-turvalukko kahdella avaimella.

TK 7 kaapin ovi lukittuu kuudella 18 millin tapilla runkoon. Tappilukituksen etuna verrattuna kampalukitukseen on se, etteivät asehihnat ja roikkuvat puhdistusnarut sotkeennu lukituslamellien väliin estäen oven toiminnan.

Tappilukituksessa on erillinen sulkumekanismi. Mekanismi aktivoituu, jos lukko yritetään lyödä sisään tai räjäyttää.

Kaapin väri on taitettu harmaa (RAL 7035).

Kaapin pohjassa ja takaseinässä on yhteensä 6 kpl 12 mm reikiä kaapin kiinnitystä varten.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019