Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Asekaapit

Turvakaappi TK 15, sisältää rahdin

690.00 € (norm. 944.00 €)
Tarjous voimassa toistaiseksi
tai niin kauan kuin varastoa riittää

Valm. koodi: SG-S1-160-SK

Varastossa: 1
Toimitustavat: Rekkarahti

Turvakaappi TK 15, sisältää rahdin

Ampuma-aseet tulee säilyttää turvallisesti. Asekaapiksi ei kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 15 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty aselain mukainen turvakaappi.

TK 15 on tilava kaappi 20-25 pitkälle aseelle, pistooleille ja patruunoille. Korkeus 160 cm, leveys 60 cm ja syvyys 45 cm. Sisäkorkeus asetukien kohdalla on 132 cm. Oven kummallakin puolella on täysikorkea tila yhdelle aseelle.

Kaapin paino on 180 kg tyhjänä ilman hyllyjä, lokeroita ja asetukia. Yli 150-kiloista turvakaappia ei tarvitse välttämättä kiinnittää lattiaan tai seinään.

Kaapissa on erillinen lukittava ylälokero, jossa voi säilyttää esim. käsiaseita, patruunoita tai asiakirjoja. Ylälokerolle on erillinen avain, joten kaapissa voi säilyttää eritasoisten luvanhaltijoiden aseita (pistooli vs. haulikko). Ovessa on 4 hyllyä ja 4 puhdistuspuikon/-narun pidikettä. Korkeussäädettävät pehmustetut asepidikkeet. Ovessa Wittkopp-turvalukko kahdella avaimella.

TK 15 kaapin ovi lukittuu kahdeksalla 18 millin tapilla runkoon. Tappilukituksen etuna verrattuna kampalukitukseen on se, etteivät asehihnat ja roikkuvat puhdistusnarut sotkeennu lukituslamellien väliin estäen oven toiminnan.

Tappilukituksessa on erillinen sulkumekanismi. Mekanismi aktivoituu, jos lukko yritetään lyödä sisään tai räjäyttää. Kaappi on valmistettu 4 millin teräslevystä.

Kaapin väri on taitettu harmaa (RAL 7035).

Kaapin pohjassa on 4 kpl 12 mm reikiä kaapin kiinnitystä varten.

Kaappi toimitetaan ulko-ovelle, ei voi noutaa liikkeestä painon takia.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019