Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Asekaapit ja turvakaapit

Turvakaappi TK 15

860.00 €

Valm. koodi: SG-S1-160-SK

Varastossa: 1
Toimitustavat: Rekkarahti

Turvakaappi TK 15

Ampuma-aseet tulee säilyttää turvallisesti. Asekaapiksi ei kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 15 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty turvakaappi.

TK 15 on tilava kaappi 15-20 pitkälle aseelle, pistooleille ja patruunoille. Korkeus 160 cm, leveys 60 cm ja syvyys 45 cm. Sisäkorkeus asetukien kohdalla on 132 cm. Oven kummallakin puolella on täysikorkea tila yhdelle aseelle. Paino tyhjänä 180 kg.

Kaapissa on erillinen lukittava ylälokero, jossa voi säilyttää esim. käsiaseita, patruunoita tai asiakirjoja. Ylälokerolle on erillinen avain, joten kaapissa voi säilyttää eritasoisten luvanhaltijoiden aseita (pistooli vs. haulikko). Ovessa on 4 hyllyä ja 4 puhdistuspuikon/-narun pidikettä. Korkeussäädettävät pehmustetut asepidikkeet. Kahdet avaimet ovelle ja ylälokerolle.

TK 15 kaapin ovi lukittuu kahdeksalla 18 millin tapilla runkoon. Tappilukituksen etuna verrattuna kampalukitukseen on se, etteivät asehihnat ja roikkuvat puhdistusnarut sotkeennu lukituslamellien väliin estäen oven toiminnan.

Tappilukituksessa on erillinen sulkumekanismi. Mekanismi aktivoituu, jos lukko yritetään lyödä sisään tai räjäyttää. Kaappi on valmistettu 4 millin teräslevystä.

Kaapin väri on taitettu harmaa (RAL 7035).

Kaapin pohjassa on 4 kpl 12 mm reikiä kaapin kiinnitystä varten.

Kaappi toimitetaan ulko-ovelle, ei voi noutaa liikkeestä painon takia.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2012