Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Valaisimet

Turvakaappi TK 7

425.00 €

Valm. koodi: SG-S1-150SK

Varastossa: 1

(Ei nettimyynnissä)

Turvakaappi TK 7

Ampuma-aseet tulee säilyttää turvallisesti. Asekaapiksi ei kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 7 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty aselain mukainen turvakaappi.

TK 7 -kaapissa on säilytystilaa 5-7 pitkälle aseelle. Kaapin ulkokorkeus on 150 cm, leveys 36 cm ja syvyys 30 cm. Kaapin paino on 107 kg.

Kaapissa on erillinen lukittava ylälokero, jossa voi säilyttää esim. käsiaseita, patruunoita tai asiakirjoja. Ylälokerolle on erillinen avain, joten kaapissa voi säilyttää eritasoisten luvanhaltijoiden aseita (pistooli vs. haulikko). Ovessa 3 hyllyä, 4 puhdistuspuikon/-narun pidikettä ja takaseinällä pehmustetut asepidikkeet. Ovessa Wittkopp-turvalukko kahdella avaimella.

Ylälokeron alle mahtuvat enintään 126 cm pitkät aseet. Yhden enintään 145 cm pitkän aseen saa nojaamaan oikeaan laitaan oven ja ylälokeron väliin.

Kaapin sisäänkannon ja kuljettelun helpottamiseksi oven voi nostaa pois saranoiltaan. Pelkän oven paino on n. 34 kg.

TK 7 kaapin ovi lukittuu kuudella 18 millin tapilla runkoon. Tappilukituksen etuna verrattuna kampalukitukseen on se, etteivät asehihnat ja roikkuvat puhdistusnarut sotkeennu lukituslamellien väliin estäen oven toiminnan.

Tappilukituksessa on erillinen sulkumekanismi. Mekanismi aktivoituu, jos lukko yritetään lyödä sisään tai räjäyttää.

Kaapin väri on taitettu harmaa (RAL 7035).

Kaapin pohjassa ja takaseinässä on yhteensä 6 kpl 12 mm reikiä kaapin kiinnitystä varten.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019