Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Kirjallisuus

Guerilla Gear hirviliivi fleece-vuorella

39.00 €


Varastossa: on

Guerilla Gear hirviliivi fleece-vuorella

Hälyoranssi liivi lämpimällä fleece-vuorella. Toisin kuin joissain kankaissa, tässä ei hälyoranssi haalistu. Koot on mitoitettu sopimaan samankokoisen ulkoilutakin päälle. Eli XL metsästystakin käyttäjä voi valita myös XL koon liivin ja se sopii takin päälle.


Edessä 6 vetoketjullista taskua. Vetoketjut laadukkaita YKK:n valmistamia isolla hammastuksella, joka ei pikkuroskista tukkoon mene eikä helpolla hajoa. Ylätaskuja lukuunottamatta vetoketjujen lukoissa lisäpalikat, joista saa helposti kiinni vähän paksummallakin hanskalla.

Ylimmät taskut on mitoitettu radiopuhelimelle sopiviksi ja tarvittaessa puhelinta voi käyttää kankaan läpi taskussa tai nostaa nopeasti muutaman sentin ylemmäs ja käytön jälkeen taas tiputtaa sulavasti takaisin taskuun. Keskimmäiset taskut aukeavat vinottain ja sisälle on ommeltu patruunanauha, josta saa tarvittaessa nopeasti pari patruunaa lisää ja johon sopii yleisimmät metsästyspatruunat (mm. 308 win, 7,62x54R, 9,3x62).

Alimmat taskut ovat isot. Niihin menee esimerkiksi tavanomainen puolen litran muovipullo tai kaksi virvoitusjuomatölkkiä ja pientä evästä.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019