Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Ruutiaseet ja osat > Boyds tukit

Boyds tukkitilaus, varausmaksu

46.10 €


Varastossa: on
Toimitustavat: Matkahuolto, Lähellä-paketti

Boyds tukkitilaus, varausmaksu

Amerikkalainen BOYDS-tukkitehdas tarjoaa laajan valikoiman sekä laminaatti- että kokopuisia tukkeja. Jokaiseen tukkiin asiakas voi valita haluamansa puun, värin, pintakäsittelyn, perälevyn ja karhennuksen. Lukkopiipun paikka on joko valmiiksi jyrsitty tai työstämätön. Tukkien hinta-laatusuhde on erittäin hyvä.

Mallivalikoima on hyvin laaja, joten pystymme varastoimaan vain joitakin yleisimpiä tukkiratkaisuja. Kaikki muut ovat saatavana ennakkotilaamalla – tällä kierroksella sitovat ennakkotilaukset toivotaan 15.12. mennessä. Tukit pyritään toimittamaan tilaajille tammikuussa.

Tehtaan sivuilla voit rakentaa haluamasi tukin. Toimita meille esim. tilauksen viestinä tai sähköpostilla valitsemasi tukin tarkka mallikoodi. Tietosivuillamme on suomenkielisiä ohjeita Boyds-tukkien valintaan.

Tilausvahvistuksena laskutamme 50 €, joka hyvitetään tukin loppuhinnasta. Tukin hinta muodostuu seuraavasti: Tehtaan sivujen antama dollarihinta vastaa luvultaan euroja ja siihen lisätään toimitusmaksu 90 €. Esimerkiksi tehdashinta 129$ on Suomessa 129€+90€=219€.

Ilmoita tukin tarkat tiedot tilauksen lisätietokentässä.

HUOM suorittaessasi varausta nettikaupassa, valitse toimitustavaksi Matkahuolto ja maksutavaksi joko tilisiirto tai Paytrail. Tällöin maksettavaksi loppusummaksi tulee 50,00 euroa. Toimitus edullisimmalla maksutavalla sisältyy tukin lopulliseen hintaan ja siitä sovitaan erikseen, kun tukki on saapunut meille.

Mikäli valitset Custom-tukin, huomaathan että Boydsin nettisivujen koodi sisältää vain perustukin, ei optioita. Tarvitsemme siis halutuista optioista joko sanallisen selvityksen tai ruutukaappauksen, jonka perusteella voimme yksiselitteisesti löytää Boydsin sivuilta saman tukin ja samat optiot. Lisäksi tarvitaan tukin nimike (ase, malli jne), koska "takaperin" haku custom-tukkien koodeilla ei onnistu. Katso oheinen ruutukaappauskuva.

Customize Your Own Stock  = räätälöi oma tukkisi

Custom Wood = valitse tukin väri tai materiaali

Custom Finish = valitse pintakäsittely

Custom Lop = määritä vetopituus liipasimesta perään

Custom Pad = valitse perälevy. Perälevy ei vaikuta vetopituuteen, eli jos valitset vakiota paksumman perälevyn, tukissa on vastaavasti vähemmän puuta.

Adjustable Comb = säädettävä poskipakka

Laser Basic = laserkaiverrus

Jos tilauksen kanssa on ongelmia niin meille voi soittaa 09-4110 1290 tai laittaa sähköpostia riistamaa@riistamaa.fi.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019