Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Asekaapit ja turvakaapit

Turvakaappi TK 20

990.00 €

Valm. koodi: SG-S1-160SD

Varastossa: on
Toimitustavat: Rekkarahti

Turvakaappi TK 20

Ampuma-aseet tulee säilyttää turvallisesti. Asekaapiksi ei kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 20 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty turvakaappi.

TK 20 on erittäin tilava kaappi 20-30 pitkälle aseelle, pistooleille ja patruunoille. Korkeus 160 cm, leveys 60 cm ja syvyys 70 cm. Oven kummallakin puolella on täysikorkea tila yhdelle aseelle. Paino tyhjänä 210 kg.

Kaapissa on korkeussäädettävä ylähylly, jossa voi säilyttää esim. käsiaseita, patruunoita tai asiakirjoja. Ovessa 4 hyllyä ja 4 puhdistuspuikon/-narun pidikettä. Korkeussäädettävät pehmustetut asepidikkeet. Kahdet avaimet ovelle.

TK 20 kaapin ovi lukittuu kahdeksalla 18 millin tapilla runkoon. Tappilukituksen etuna kampalukitukseen on se, etteivät asehihnat ja roikkuvat puhdistusnarut sotkeennu lukituslamellien väliin estäen oven toiminnan.

Tappilukituksessa on erillinen sulkumekanismi. Mekanismi aktivoituu, jos lukko yritetään lyödä sisään tai räjäyttää. Kaappi on valmistettu 4 millin teräslevystä.

Kaapin väri on taitettu harmaa (RAL 7035).

Kaapin pohjassa on 4 kpl 12 mm reikiä kaapin kiinnitystä varten.

Kuvan kaapissa lisävarusteena oleva lukittava ovilaatikko.

Kaappi toimitetaan ulko-ovelle, ei voi noutaa liikkeestä painon takia.

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019