Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Asekaapit ja turvakaapit

Asekaapit ja turvakaapit

Huom! Asekaappien toimitus vain noudettuna liikkeestä, tai tuotuna toimitusosoitteen ulko-ovelle (oltava kuorma-auton saavutettavissa. Toimitusaika on 3-4 arkipäivää. Kaikki kaapit ovat varastossa Suomessa.).


Kaapit toimitetaan vain ennakkomaksulla (tilisiirto tai verkkomaksu). Tilausta tehdessäsi muista jättää meille puhelinnumerosi, jotta kaapin toimitusajankohta voidaan sopia.


Aseiden säilytysvaatimuksia ollaan kiristämässä ja se koskee entistä useampia aseen omistajia. Asekaapiksi ei enää kannata ostaa "peltikaappia" vaan hyväksytty lainmukainen turvakaappi.

Varusteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Turvakaappi TK 7

Ampuma-aseiden säilytysvaatimuksia ollaan kiristämässä ja se koskee entistä useampia aseen omistajia. Asekaapiksi ei enää kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 7 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty turvakaappi.

TK 7 kaapissa on säilytystilaa 5-7 pitkälle aseelle. Kaapin korkeus on 149 cm, leveys 36 cm ja syvyys 30 cm. Sisäkorkeus asetukien kohdalla on 127 cm. Oven kummallakin puolella on täysikorkea tila yhdelle aseelle. Paino tyhjänä 90 kg.

Kaapissa on erillinen lukittava ylälokero, jossa voi säilyttää esim. käsiaseita, patruunoita tai asiakirjoja. Ylälokerolle on erillinen avain, joten kaapissa voi säilyttää eritasoisten luvanhaltijoiden aseita (pistooli vs. haulikko). Ovessa 3 hyllyä, 4 puhdistuspuikon/-narun pidikettä ja takaseinällä pehmustetut asepidikkeet. Kahdet avaimet ovelle ja ylälokerolle.


Lisätiedot
Turvakaappi TK 7

399.00 €


Toimitustavat: Rekkarahti

Turvakaappi TK 12

Ampuma-aseiden säilytysvaatimuksia ollaan kiristämässä ja se koskee entistä useampia aseen omistajia. Asekaapiksi ei enää kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 12 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty turvakaappi.

TK 12 kaapissa on säilytystilaa 12-15 pitkälle aseelle. Kaapin korkeus on 149 cm, leveys 54 cm, syvyys 40 cm. Sisäkorkeus asetukien kohdalla on 127 cm. Paino tyhjänä 151 kg.

Kaapin ovessa on 4 irrotettavaa hyllyä ja kaapin sisällä 2 irrotettavaa sivuhyllyä. Turvalukko jossa vara-avain, pehmustetut asepidikkeet.


Lisätiedot

Turvakaappi TK 12

545.00 €


Toimitustavat: Rekkarahti

Turvakaappi TK 15

Ampuma-aseiden säilytysvaatimuksia ollaan kiristämässä ja se koskee entistä useampia aseen omistajia. Asekaapiksi ei enää kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 15 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty turvakaappi.

TK 15 on tilava kaappi 15-20 pitkälle aseelle, pistooleille ja patruunoille. Korkeus 160 cm, leveys 60 cm ja syvyys 45 cm. Sisäkorkeus asetukien kohdalla on 132 cm. Oven kummallakin puolella on täysikorkea tila yhdelle aseelle. Paino tyhjänä 163 kg.

Kaapissa on erillinen lukittava ylälokero, jossa voi säilyttää esim. käsiaseita, patruunoita tai asiakirjoja. Ylälokerolle on erillinen avain, joten kaapissa voi säilyttää eritasoisten luvanhaltijoiden aseita (pistooli vs. haulikko). Ovessa on 4 hyllyä ja 4 puhdistuspuikon/-narun pidikettä. Korkeussäädettävät pehmustetut asepidikkeet. Kahdet avaimet ovelle ja ylälokerolle.


Lisätiedot
Turvakaappi TK 15

790.00 €


Toimitustavat: Rekkarahti

Upotettava turvakaappi (1 kpl, noudettava tammikuun aikana Espoosta)

Kaapissa on 3-8 numerolla toimiva näppäinlukitus, jota on helppo käyttää, eivätkä avaimet ole aina hukassa. Kaapissa on mukana myös 2 avainta manuaalista avausta varten. Ulkokorkeus 56 cm, -leveys 38 cm ja -syvyys 8 cm. Paino tyhjänä 16 kg.

Ovi on 5 millin ja kaapin runko 2 millin terästä. Kuvasta poiketen kaapin väri on tummanharmaa.


Lisätiedot
Upotettava turvakaappi (1 kpl, noudettava tammikuun aikana Espoosta)

95.00 €
(norm. 140.00 €)


Toimitustavat: Rekkarahti

Shot Lock vaijerilukko

Shot Lock vaijerilukolla lukitset niin kiväärit kuin pistoolitkin. Vaijerin voit pujottaa läpi pistoolin piipusta, lippaan reijästä, tai lukon paikalle (kivääri). Vaijerin pituus 30 cm, halkaisija 7 mm. Mukaan tulee kaksi avainta.


Shot Lock vaijerilukko

6.90 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.
Toimitustavat: Posti, Matkahuolto

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2012