Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Asekaapit ja turvakaapit

Asekaapit ja turvakaapit

Huom! Asekaappien toimitus vain noudettuna liikkeestä, tai tuotuna toimitusosoitteen ulko-ovelle (oltava kuorma-auton saavutettavissa. Toimitusaika on 3-4 arkipäivää. Kaikki kaapit ovat varastossa Suomessa.).


Kaapit toimitetaan vain ennakkomaksulla (tilisiirto tai verkkomaksu). Tilausta tehdessäsi muista jättää meille puhelinnumerosi, jotta kaapin toimitusajankohta voidaan sopia.


Aseiden säilytysvaatimuksia ollaan kiristämässä ja se koskee entistä useampia aseen omistajia. Asekaapiksi ei enää kannata ostaa "peltikaappia" vaan hyväksytty lainmukainen turvakaappi.

Varusteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Turvakaappi TK 12 elektronisella numerolukolla

Ampuma-aseiden säilytysvaatimuksia ollaan kiristämässä ja se koskee entistä useampia aseen omistajia. Asekaapiksi ei enää kannata ostaa "peltikaappia", vaan hyväksytty, lainmukainen turvakaappi. TK 12 on standardin EN-14450 S1 mukaan hyväksytty turvakaappi.

TK 12 kaapissa on säilytystilaa 12-15 pitkälle aseelle. Kaapin korkeus on 149 cm, leveys 54 cm, syvyys 40 cm. Sisäkorkeus asetukien kohdalla on 127 cm.

Kaapin ovessa on 4 irrotettavaa hyllyä ja kaapin sisällä 2 irrotettavaa sivuhyllyä. Sähköinen 6-numeroinen turvalukko (M-Locks). Käyttöparisto vaihdetaan kaapin ulkopuolelta.

 


Lisätiedot
Turvakaappi TK 12 elektronisella numerolukolla

790.00 €


Toimitustavat: Rekkarahti

Shot Lock vaijerilukko

Shot Lock vaijerilukolla lukitset niin kiväärit kuin pistoolitkin. Vaijerin voit pujottaa läpi pistoolin piipusta, lippaan reijästä, tai lukon paikalle (kivääri). Vaijerin pituus 30 cm, halkaisija 7 mm. Mukaan tulee kaksi avainta.


Shot Lock vaijerilukko

6.90 €

Toimitettavissa kirjelähetyksenä.
Toimitustavat: Posti, Matkahuolto

Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2012