Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Optiikka, jalat, linssisuojat > Kiikaritähtäimet > MTC Optics
MTC Optics

MTC Optics valmistaa laadukkaita kiikareita, jotka on valmistettu ampujille ampujien suunnittelemana ("designed by shooters for shooters").

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

MTC Viper Pro 5-30x50 SCB2

Viper Pro kiikari on tehty erityisesti pitkän matkan ammuntaan huomioiden myöskin lyhyet matkat. Korkeustorniin voi tulostaa omat asteikot eri kaliipereille ja latauksille. Maalin etäisyyden voi asettaa suoraan korotorniin esim. metreinä.

Kiikarin linssit ovat monikerrospäällysteiset parhaan mahdollisen valonläpäisyn saavuttamiseksi. Linssisuojat ovat magneetein varustetut ja asettuvat 90° välein paikoilleen (alas, eteen, ylös, taakse). Takalinssisuojassa on lisäksi suurennuslasi, joka helpottaa korkeustornin lukemien lukemista.

Korkeustornin lukemaikkuna on MTC:n kehittämä ja vakiona siinä on MOA-asteikko. Asteikon saa myös vaihdettua omalle patruunalle sopivaksi lentorata-asteikoksi, jolloin eri etäisyyksille ammuttaessa ei tarvitse kuin valita tornista oikea etäisyys. Korkeustorni on pyöritettävissä liukuvasti tai naksuilla ja sivuttaissäätötorni naksuilla. Molemmat tornit ovat lukittavissa ja nollattavissa haluttuun kohtaan. Etäisyyssäätö (parallaksisäätö) toimii 8 metristä äärettömään (asteikko jaardeina 10 - 15 - 20 - 30 - 40 - 50 - 100 - ∞).

Ristikon keskiosan valaistus on säädettävissä. Päälle ja pois -kytkentä tapahtuu etäisyyssäätötornin keskellä olevasta napista.


Lisätiedot
MTC Viper Pro 5-30x50 SCB2

459.00 €

Ei varastossa

MTC Viper Connect 3-12x32 AMD

MTC Viper Connect kiikarin näkökenttä on poikkeuksellisen laaja, lähes tuplasti laajempi kuin vastaavan tavanomaisen kiikarin. Tämä on saatu aikaan lyhentämällä silmänetäisyyttä, jota rekyylittömillä aseilla ei tarvita.

Okulaariin saa tavanomaisen linssin reunuksen tai pitemmän silmän ympärille menevän pehmeän kumisen "putken", jolloin näkyviin jää pelkästään tähtäinkuva.
Ristikon keskellä on valaistu risti , jonka säätöasteikko on erittäin himmeästä päivänvalossa näkyvään punaiseen. Valaistuksen voimakkuutta säädetään kiikarin päällä olevasta tornista ja sen saa päälle ja pois kiikarin sivulta napista.


Kiikariin on saatavilla MTC:n erityisesti tälle kiikarille kehittämä jalusta, jolla kiikarin kiinnitys tulee hyvin tukevaksi. Kiikari on kiinnitettävissä myös tavallisilla jalustoilla ja 30 mm renkailla.


Etulinssin suoja on kiinnitetty suoraan kiikariin ja kiikarin etuosa on muotoiltu juuri sopivasti estämään suojan vahinkoaukeamisia ja suojaamaan linssiä. Suoja aukeaa helposti työntämällä vasemmalta reunalta eteen ja napsahtaa kiinni yhtä mukavasti.

Lyhyen silmänetäisyyden vuoksi kiikaria suositellaan vain rekyylittömille aseille: ilma-aseet, .22 LR, .22 WMR, .17 HMR, .22 Hornet.


Lisätiedot
MTC Viper Connect 3-12x32 AMD

299.00 €


MTC Connect-jalusta

Erityisesti Viper Connect -kiikariin suunniteltu jalusta. Sopii 11 mm kiskoon ja 30 mm putkelle. Eturenkaan päällä picatinny-kiskon pätkä.


MTC Connect-jalusta

37.00 €


Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019