Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Asesepäntyöt

Vaatteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Naamiointipuku, takki ja housut

Kevyt verkkopuku naamiointiin. Helppo pukea vaikka tavallisten vaatteiden päälle. Ei hiosta ja suojaa ötököiltä. Naamasuoja, rintatasku, housuissa aukileikatut taskut. Paino 350 g.


Naamiointipuku, takki ja housut

39.00 €


Jahtireppu Camo

Kevyt ja käytännöllinen maastokuvioinen "päiväreppu" jahteihin ja muuhun käyttöön. Useita eri osastoja vetoketju- tai velcro-sululla, tavarat pysyvät järjestyksessä. Paino vain 560 g.

Maksimitilavuus n. 15 L, hiljainen materiaali.

Kuvio Realtree Xtra / ruskea, materiaali polyamidi. Mitat n. 47 x 27 x 7 cm.


Lisätiedot
Jahtireppu Camo

29.00 €


Hirviliivi fleece-vuorella

Hälyoranssi liivi lämpimällä fleece-vuorella. Toisin kuin joissain kankaissa, tässä ei hälyoranssi haalistu. Koot on mitoitettu sopimaan samankokoisen ulkoilutakin päälle. Eli XL metsästystakin käyttäjä voi valita myös XL koon liivin ja se sopii takin päälle.


Edessä 6 vetoketjullista taskua. Vetoketjut laadukkaita YKK:n valmistamia isolla hammastuksella, joka ei pikkuroskista tukkoon mene eikä helpolla hajoa. Ylätaskuja lukuunottamatta vetoketjujen lukoissa lisäpalikat, joista saa helposti kiinni vähän paksummallakin hanskalla.

Ylimmät taskut on mitoitettu radiopuhelimelle sopiviksi ja tarvittaessa puhelinta voi käyttää kankaan läpi taskussa tai nostaa nopeasti muutaman sentin ylemmäs ja käytön jälkeen taas tiputtaa sulavasti takaisin taskuun. Keskimmäiset taskut aukeavat vinottain ja sisälle on ommeltu patruunanauha, josta saa tarvittaessa nopeasti pari patruunaa lisää ja johon sopii yleisimmät metsästyspatruunat (mm. 308 win, 7,62x54R, 9,3x62).

Alimmat taskut ovat isot. Niihin menee esimerkiksi tavanomainen puolen litran muovipullo tai kaksi virvoitusjuomatölkkiä ja pientä evästä.


Hirviliivi fleece-vuorella

39.00 €


Käännettävä fleece-jahtipipo

Käännettävä lämmin yhden koon fleece-pipo, toinen puoli oliivinvihreä ja toinen puoli huomio-oranssi.


Käännettävä fleece-jahtipipo

9.90 €


Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2019