Eräliike Riistamaa verkkokauppa > Vaatteet

Vaatteet

järjestä nimen | päivityksen | hinnan | alkuperäisen järjestyksen mukaan

Hirviliivi fleece-vuorella

Hälyoranssi liivi lämpimällä fleece-vuorella. Toisin kuin joissain kankaissa, tässä ei hälyoranssi haalistu. Koot on mitoitettu sopimaan samankokoisen ulkoilutakin päälle. Eli XL metsästystakin käyttäjä voi valita myös XL koon liivin ja se sopii takin päälle.


Edessä 6 vetoketjullista taskua. Vetoketjut laadukkaita YKK:n valmistamia isolla hammastuksella, joka ei pikkuroskista tukkoon mene eikä helpolla hajoa. Ylätaskuja lukuunottamatta vetoketjujen lukoissa lisäpalikat, joista saa helposti kiinni vähän paksummallakin hanskalla.

Ylimmät taskut on mitoitettu radiopuhelimelle sopiviksi ja tarvittaessa puhelinta voi käyttää kankaan läpi taskussa tai nostaa nopeasti muutaman sentin ylemmäs ja käytön jälkeen taas tiputtaa sulavasti takaisin taskuun. Keskimmäiset taskut aukeavat vinottain ja sisälle on ommeltu patruunanauha, josta saa tarvittaessa nopeasti pari patruunaa lisää ja johon sopii yleisimmät metsästyspatruunat (mm. 308 win, 7,62x54R, 9,3x62).

Alimmat taskut ovat isot. Niihin menee esimerkiksi tavanomainen puolen litran muovipullo tai kaksi virvoitusjuomatölkkiä ja pientä evästä.


Hirviliivi fleece-vuorella

39.00 €


Hirviliivi seuran logolla ja nimilaatalla

Tuote on hirviliivi fleece-vuorella, johon selkäpuolelle painetaan seuran logo ja rintaan kiinnitetään brodeerattu nimilaatta.

Sublimaatiopainatus värjää kankaan kuidun, joten painatus ei rapise irti eikä haalistu. Painatus tehdään kangasta tummemmalla värillä ja paras tulos saadaan käyttämällä pelkästään mustaa.

Tilaukseen tulee kertoa kuinka monta mitäkin kokoa ja mille nimille. Painatusta varten tarvitaan seuran logo mahdollisimman tarkkana kuvatiedostona (mieluiten vektorigrafiikkana). Voitte myös lähettää logon muussa muodossa.

Hinta liiveille muodostuu seuraavasti:

  • Hirviliivi fleece-vuorella 39,00 €/kpl
  • Logon käsittely painokelpoiseksi: 50 € (kertakustannus)
  • Selkälogo: 9,90 €/kpl
  • Nimilaatta: 4,90 €/kpl


Hirviliivi seuran logolla ja nimilaatalla

39.00 €


Copyright © Eräliike Riistamaa Oy 2006-2012